Elu parim investeering

28. aprill 2016

Minul on nüüd juba üle aasta operatsioonist, mis muutis minu elu. Olen hetkel oma parimas vormis ja ma olen 42 aastane. Minu kaal on langenud 35 kg ning tasapisi esialgu langeb veelgi, tervis on korras, vererõhk normis. Teen trenni rohkemgi kui kunagi varem, võtan osa fitness üritustest, ma ei pelga enam ennast näidata ja ma jõuan tegutseda. Tegelikult tahaksin ma väga inimestele tutvustada seda võimalust, kuid kahjuks olen ise terve selle aja vältinud seda teemat, sest kuulen tagasisidet, mille sisu mina muuta ei saa st inimesed ei ole valmis võtma seda kui abivahendit, see on ikkagi operatsioon jne õudne, õudne, pärast oled tagasi paks jälle, sa ei saa enam kunagi süüa nii nagu varem???? Muidugi on ka erandeid, kuid mina kuulsin alguses ikka negatiivset tagasisidet ning eelistasingi oma kaalulangust enam mitte reklaamida. Nüüd ma tean, et ma ei ole paksuks loodud ja ma võin ka treenides saada endale unistuste keha. Ühesõnaga, see oli minu elu parim investeering.

Ingrid

*Tegemist on meditsiiniteenusega. Nagu kõigi meditsiiniliste protseduuride puhul, võivad individuaalsed tulemused ja kogemused varieeruda.