Jumal tänatud, et ma selle otsuse/operatsiooni tegin!

23. märts 2017

Kaalulangus on tänasega (7 kuud peale oppi) 40 kg Kõigun 83-86 kg vahel. Teen regulaarselt trenni 3-4 korda nädalas. Sisimas loodan 10 kg veel alla saada, kuid tasa ja targu! Kui aus olla siis ma ei kaalu end enam nii tihti nagu varem. Nädalas vb korra. Riideid kannan nüüd suuruses 38-42, vahel lihtsalt peab proovima.

Elu on muutunud väga palju pärast mvo ja kaalulangust. Kõige tähtsam minu enda jaoks on enesetunne. Palju rohkem energiat ja tahtejõudu! Paratamatult  olen vaikselt garderoobi välja vahetanud. Väga mõnus tunne on kui saad asju valida, mitte nii, et võtatad selle riidehilbu, mis sulle tervest poest ainukesena selga läheb. Olen ka palju enesekindlam! Kaalukaotust näevad ka inimesed minu ümber. Palju komplimente ja häid soove kuulen tänaseni. Elu on muutunud ainult paremaks!! Olen mõelnud mitmeid kordi, et jumal tänatud, et ma selle otsuse/operatsiooni tegin! See justkui andis mulle uue võimaluse täisväärtuslikku elu elada. Ja et sattusin just Teie juurde on puhas lotovõit! Suurepärane personal!!

 

Kati, 30 a

*Tegemist on meditsiiniteenusega. Nagu kõigi meditsiiniliste protseduuride puhul, võivad individuaalsed tulemused ja kogemused varieeruda.